Digitala besök

Bromma HLM går nu att nå i vår egen app.

På efterfrågan från våra patienter så har vi släppt vår egen app på App Store och Google Play som ett komplement till vår fysiska verksamhet här på Brommaplan.

Vi hoppas att detta ska underlätta möjligheten för våra patienter att ta kontakt med oss och på sikt ge oss mer flexibilitet vid framtida utveckling av appen, fler betalningsmöjligheter (kommer i september) och den nya möjligheten för din sköterska och läkare att enkelt boka upp nästa möte digitalt under ditt besök hos oss. Skulle det vara så att du inte har möjlighet att komma på ditt fysiska besök men vill ändra denna till en digital tid så är det bara att ringa upp så ordnar sköterskan på telefonen detta. Vi tycker att det ska vara enkelt att boka upp en digital tid om man har svårt att ta sig till vårdcentralen, men att samma vårdgivare ska finnas tillgängliga på plats om man vill besöka oss som vanligt, fler möjligheter till dig utan kompromisser.

Ladda ner vår app

Vad behöver jag?

  • En smartphone
  • Mobilt BankID

Hur laddar jag ner appen? Klicka på någon av ikonerna ovanför eller:

  1. Gå in på Google Play respektive App Store på din mobiltelefon.
  2. Sök efter Brommaakutenvc och tryck på knappen ladda ner/hämta.
  3. Efter att nedladdning och installationen är klar så kommer du att hitta oss på din telefon med vår logotyp.

Appen är väldigt enkel att använda. Logga bara in med ditt mobila BankID, tryck på Nytt ärende och välj den tid och läkare som passar dig. Läkare ringer upp när det är dags.

Ses där!